3 accidente rutiere! Un mort și doi răniți

3 accidente rutiere au avut loc în ultimele ore pe raza județului Teleorman. Din păcate într-unul dintre acestea o persoană și-a pierdut viața.

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN51, în localitatea Brînceni, a accidentat mortal un biciclist în vârstă de 74 ani din comuna Brînceni. Din ancheta polițiștilor a reieșit faptul că biciclistul nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a efectuat un viraj la stînga pe o stradă laterală. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ”ucidere din culpă”, urmând a se propune soluție legală prin Parchet.

Un alt accident rutier s-a petrecut pe Drumul European 70, în afara localității Peretu. Un bărbat în vârstă de 45 ani din Bucureşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe DE 70, în afara localităţii com.Peretu, direcţia Alexandria-Roşiori nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism condus de un bărbat de 50 ani din municipiul Slatina, care se deplasa în aceeşi direcţie de mers, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului autoturismul șoferului din Slatina a fost proiectat într-un autoturism şi o autoutilitară după care a fost proiectat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 57 ani din Bucureşti.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară unei femei în vârstă de 50 ani din Bucuresti, pasagera dreapta faţă în autoturismul lovit, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede.

Ultimul eveniment rutier s-a petrecut în localitatea Conțești. Un tânăr în vârstă de 26 de ani nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE şi nu a acordat prioritate unui autoturism care era condus pe drumul cu prioritate de către un bărbat în vârstă de 46 ani din comuna Smârdioasa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat în vârstă de 72 ani din comuna Smârdioasa, pasager în autoturismul care circula regulamentar. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

C.D.