Câștigătorii concursului serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din Teleorman

Faza județeană a concursului profesional al serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din județul Teleorman s-a desfășurat miercuri, 14 iunie 2017, pe Stadionul Municipal Alexandria, începând cu ora 09:00. Competiția a constat în trei probe, toate contra-cronometru, și anume: pista cu obstacole pe 100 m, ștafeta 4 x 100 m și dispozitivul de intervenție.

În urma desfășurării celor trei probe, la categoria serviciilor private pentru situații de urgență (SPSU), cei mai buni s-au dovedit a fi membrii S.C. KOYO ROMÂNIA S.A. Alexandria. În ceea ce privește serviciile voluntare (SVSU), locul I a fost ocupat de lotul localității Vitănești.

Au fost acordate și premiile fair-play, lotului SVSU al comunei Crângu și lotului SPSU KOYO ROMÂNIA S.A.

Câștigătorii au primit diplome, felicitări și mulțumiri pentru participare și vor merge mai departe la faza înterjudețeană a concursului.

De menționat că toți concurenții au obținut timpi foarte buni și au dat dovadă de spirit fair-play, principalele elemente ale acestei competiții.

Potrivit unui comunicat al ISU ”A.D. Ghica” Teleorman, în ultimii ani, lotul SVSU al comunei Vitănești și cel al SPSU KOYO ROMÂNIA S.A. au reprezentat județul nostru cu rezultate foarte bune la faza națională, ocupând locuri fruntașe de fiecare dată, ceea ce denotă implicare, seriozitate și o pregătire intensă pentru parcurgerea celor trei probe de foc.

Pe această cale, ISU Teleorman îi felicită și le urăm succes câștigătorilor la etapele următoare.

M. MEILĂ