Neatenția costă! Un bărbat s-a răsturnat cu autoturismul

Neatenția se plătește. Un bărbat de 35 de ani a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. LA fața locului și-au făcut apariția mai multe echipaje de intervenție. Din fericire bărbatul era conștient, iar după ce i-au fost acordate primele intervenții medicale, șoferul a refuzat transportul la spital.

2 accidente în 10 zile în zona Izvorul Rece. În ambele cazuri autoturismul s-a răsturnat. Din fericire nu au fost victime.

La sfârșitul lunii trecute, o femeie în vârstă de 24 de ani din localitatea Bogdana a vrut să experimenteze senzații tari. Deși nu avea permis de conducere aceasta s-a urcat la volanul unui autoturism în dorința de a demonstra cât este de îndemânatică.

Din păcate nu a mers foarte mult și asta pentru că în curba de la Izvorul Rece, din cauza vitezei, dar și a lipsei de experiență a pierdut controlul volanului. A intrat în panică și în loc să încerce să redreseze autoturismul a tras de volan cu putere și a izbit un parapet de pe marginea drumului. În acel moment mașina s-a răsturnat.

În urma impactului șoferița a suferit mai multe traumatisme și a fost transportată la Spitalul de Urgență din Alexandria. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui eveniment nefericit, iar pe numele fetei din localitatea Bogdana s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis a unui autoturism pe drumurile publice.

Ieri, în aceași zonă, un bărbat de 35 de ani a fost victima unui accident. Se pare că șoferul a pierdut controlul autoturismului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. La faţa locului s-au deplasat o echipă de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă , o salvare SMURD şi 12 subofiţeri de la ISU Teleorman.

La sosirea echipelor de intervenţie, bărbatul era conştient. După de i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, conducătorul auto a refuzat să fie transportat la Spitalul de Urgenţă din Alexandria.

C. DUMITRACHE