Marinel Prună, un primar pentru o comună puternică!

În fiecare zi, oamenii din comuna Salcia văd cu tristețe efectele unei administrații iresponsabile. O primărie dezorganizată și o aplicare greșită a principiilor administrative lasă urme adânci pe chipul comunei. De aceea, schimbarea este necesară! Și ea nu poate veni decât dintr-o altă direcție. O direcție dreaptă și liberă. Ea nu poate fi făcută pe deplin decât de un om pregătit să-și dedice viața binelui acestor locuri. Iar numele lui este Marinel Prună! La cei 58 de ani ai săi, Marinel Prună este tehnician constructor și are o vastă experiență administrativă.

Dar, mai important decât tot ce a reușit în plan profesional, este faptul că este un om de încredere. Când îl întrebi cu ce se mândrește pe lume, el va răspunde fără ocolișuri că realizarea vieții sale constă în 3 copii și 6 nepoți. Familist, gospodar și serios, Marinel Prună vine alături de marea familie a PNL pentru a lupta și pentru a depune eforturi ca Salcia să devină o comună puternică. Prioritățile lui sunt și prioritățile oamenilor pe care dorește să-i reprezinte: cadastrarea, infrastructura, clarificarea situatiei islazului comunal, managementul deșeurilor, reabilitarea școlilor si grădinițelor, a Căminului Cultural și a piețelor. Oamenii din Salcia știu în ce stare se găsesc scolile și grădinițele din comuna lor, știu cum zace gunoiul prin toate ungherele, cunosc situația pieței Tudor Vladimirescu, unde oamenii își vând marfa pe jos. Oamenii din Salcia știu cât au avut de suferit până acum sub o administrație iresponsabilă, care a pus pe primul plan interesul și binele unui grup restrâns de apropiați, ignorând nevoile celor mulți și sărmani.

Marinel Prună nu va face asta! El știe cât de important e să îti iubești locul de baștină și e pregătit, mai mult decât oricând până acum, să se lupte pentru prosperitatea comunei natale! Puterea stă în mâinile oamenilor.

Ei pot face acum schimbarea în bine și pot vota în așa fel, încât să transforme comuna Salcia dintr-un loc în care colcăie cei care nu-și cunosc decât propriul interes, într-un loc curat, frumos și puternic, care are cu adevărat resurse pentru a-și demonstra potențialul. E nevoie de această schimbare și, iată, a venit momentul ca ea să fie posibilă acum, oferindu-i posibilitatea omului Marinel Prună de a demonstra că poate face la Salcia ce n-a mai făcut nimeni până acum: o politică orientată către interesul cetățeanului!

În comuna Salcia, lucrurile se pot schimba acum, iar Marinel Prună candidează pentru funcția de primar, tocmai pentru că are convingerea asta. Însă e necesară o mobilizare masivă pentru susținerea acestui om implicat, care a găsit acum drumul drept către transformarea răului în bine și a nevoilor în bunăstare!

Marinel Prună este, cu adevărat, un om de încredere pentru o comună puternică.