Aurel Sbîrnea, responsabilitatea înainte de toate!

Comuna Cervenia are acum nevoie de un om pentru oameni! Și Aurel Sbîrnea este răspunsul la această nevoie. Cu 27 de ani de experiență în administrația publică, Aurel Sbîrnea știe exact ce vrea să schimbe și are idee despre felul în care poate să transforme comuna, la modul concret.

Finanțist de profesie, candidatul PNL la alegerile locale din luna noiembrie știe că banul public nu poate fi tratat cu iresponsabilitate și nici cheltuit pentru îmbogățirea unui grup restrâns de privilegiați. La cei 52 de ani ai săi, candidatul PNL se mândrește cu familia sa frumoasă și cu faptul că, spre deosebire de contracandidați, el este un om care știe să respecte oamenii! Din punctul lui de vedere, cea mai importantă calitate a unui om politic este respectul față de semeni. Serios și responsabil, Aurel Sbîrnea și-a propus să ofere comunei Cervenia viitorul pe care îl merită, să restabilească seriozitatea în primărie și să protejeze resursele publice.

Prioritățile sale sunt legate de infrastructura rutieră, de punerea la punct a unui sistem performant de apă și canalizare, dar și de asigurare a unui confort pentru cei singuri și năpăstuiți. Comuna Cervenia este una îmbătrânită. Copiii au plecat spre alte țări sau în capitală, iar părinții și bunicii lor au rămas singuri, astfel că unii dintre ei nu mai au nicio speranță. Aurel Sbîrnea și-a propus să aibă grijă specială față de aceștia, considerând că protejarea bătrânilor este tot o formă importantă de respect petru semeni. Iar când comuna va deveni înfloritoare, așa cum își dorește, Aurel Sbîrnea speră că din ea nu va mai pleca nimeni.

Membru PNL din anul 1999, Aurel Sbîrnea știe ce e loialitatea, atât față de un partid, cât și față de semeni, așa că principala lui grijă după câștigarea alegerilor va fi aceea de a nu dezamăgi.

Iar în anii ce vor veni, cu un astfel de om în fruntea administrației din Cervenia, comuna va deveni ceea ce și-a dorit întotdeauna să fie: un loc curat, în care prosperitatea și bunul simț să domnească, in care cinstea să fie principala cale de urmat, astfel încât resursele publice să nu devină o vacă de muls pentru unii privilegiați. Sub deviza „Împreună, pe drumul responsabilității!”, Aurel Sbîrnea va lupta pentru Cervenia și va încerca să ofere o alternativă coerentă și clară la politica practicată de puterea roșie în județul Teleorman. Și, având în vedere felul în care el și-a demonstrat în toți acești ani seriozitatea și responsabilitatea, oamenii din Cervenia pot fi convinși de faptul că mizând pe Aurel Sbîrnea, vor câștiga!