300 de locuri de muncă la cules de zmeură, pentru teleormăneni

Teleormănenii care vor să culeagă zmeură în Portugalia, la începutul anului viitor, au la dispoziție 300 de locuri de muncă. Contractele sunt pentru cel puțin trei luni, salariul, lunar, depășind 1050 de euro.

Cerinţe: sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, constituie avantaj cunoştinţe de bază de limba engleză/spaniolă/portugheză şi experienţa în agricultură.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind februarie-martie 2018.

Salariul oferit este cuprins între 603 – 1053 euro/brut/lună, pentru 40 ore/săptămâna de lucru, 5 zile lucrătoare, 2 zile libere prin rotaţie.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul va plăti 2 euro/zi, pentru cheltuieli de întreţinere. De asemenea, angajatorul va plăti transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Teleormănenii interesați de aceste posturi trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poză inclusă. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31 decembrie 2017.

Teleormănenii care doresc să ocupe un loc de muncă în aceste ţări, se pot adresa Consilierului EURES, din cadrul AJOFM Teleorman, pentru a putea fi înregistrate în baza lor de date.

Pentru înregistrarea în baza de date a AJOFM Teleorman, în vederea participării la selecţiile organizate de Serviciul Public de Ocupare, sunt necesare mai multe documente: carte de identitate sau paşaport – copie; adeverinţă de la medicul de familie (cu menţiunea ” apt pentru munca în străinătate” – termen de valabilitate 30 de zile) – original; C.V. în limba română (model EUROPASS).

C.D.