Șanse de angajare la stat, pentru teleormăneni!

În această perioadă, în Teleorman sunt disponibile câteva zeci de locuri de muncă, acestea fiind scoase la concurs de conducerile unităților administrativ teritoriale și ale unor instituții publice din județ. E vorba de un post de secretar de comună, de posturi de referenți și inspectori de specialitate în cadrul administrației publice locale, de polițist local, precum și de muncitori calificați pentru ocuparea unor posturi vacante la instituțiile publice din județ.

Primăria municipiului Roșiorii de Vede a scos la concurs un post de inspector principal, la Compartimentul Transport Public Local.

Primăria orașului Zimnicea angajează un inspector grad principal în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei.

Primăria municipiului Alexandria a scos la concurs un post de inspector de specialitate debutant.

Primăria comunei Drăgănești Vlașca a anunțat organizarea concursului pentru ocuparea postului vacant de secretar al comunei.

Primăria comunei Didești a scos la concurs două posturi de polițist local și un post de mecanic agricol.

Primăria comunei Bragadiru organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat în meseria de electrician.

Primăria comunei Talpa are disponibil un post de șofer.

Și Consiliul Județean Teleorman face angajări, pentru aceasta organizând concurs în vederea ocupării postului vacant de asistent debutant la Compartimentul registratură și relații cu publicul din cadrul Secretariatului ATOP.

Școala Gimnazială Năsturelu a organizat concurs pentru ocuparea unui post vacant de șofer și a unui post de muncitor calificat în meseria de fochist.

Școala Gimnazială “Miron Radu Paraschivescu” Zimnicea angajează secretar IS ½ normă de încadrare.

În această perioadă, Muzeul Județean de Istorie Teleorman a anunțat concurs pentru ocuparea unui post de arheolog SII, iar conducerea Arhivelor Naționale pentru ocuparea postului vacant de inspector grad profesional debutant în cadrul Biroului Județean Teleorman.

Cei interesați de ocuparea posturilor scoase la concurs pot afla detalii privind organizarea concursurilor și a condițiilor pe care aceștia trebuie să le îndeplinească în vederea înscrierii la concursuri adresându-se unităților administrativ teritoriale și instituțiilor publice anterior enumerate.

George ZAVERA