Cine vrea să muncească, găsește de lucru și în Teleorman!

În această săptămână, companiile din mediul privat teleormănean au pus la dispoziția celor interesați 159 locuri de muncă, posturi de execuție dar și de conducere.

A devenit deja o obișnuință în rândul teleormănenilor rămași, din diverse motive, fără servici să invoce lipsa locurilor de muncă, salariile mult mai mici decât în alte zone ale țării, greutățile pe care le-ar putea întâmpina în adaptarea la noile locuri de muncă, în eventualitatea când ar lua hotărârea să se angajeze. Pentru cei care sunt hotărâți să lucreze și implicit se află în căutarea unui loc de muncă în această perioadă companiile teleormănene din mediul privat oferă 159 posturi de conducere și de execuție.

Conform oficialilor de la JobRapid.ro, cele mai multe locuri de muncă oferă în această săptămână SC Electrotel Alexandria. Compania din Alexandria angajează un număr de : 5 ingineri electromecanici, 3 ingineri mecanici, 5 ingineri electrotehniști, 5 muncitori operatori la mașini unelte cu comandă numerică, 5 ingineri mecanici proiectanți, 4 subingineri automatiști, un șofer autoturisme și camionete, 2 sudori, 4 frezori universali, 1 muncitor necalificat pentru actvitatea de ansamblare -montare piese.

 • Sc Germino SA Alexandria pune la dispoziția celor interesați 10 posturi de ambalator manual produse de panificație.
 • S.C . Comalat SA Nanov, renumit producător de brânzeturi , angajează : laboranți chimiști cu studii superioare – 2 posturi, 1 agent de vânzări, 1 muncitor necalificat pentru activitatea de ambalare produse alimentare, un șofer autocamion de mare tonaj, precum și un electromecanic întreținere și reparații.
 • S.C. Time Internațional Tradyng SRL Alexandria a scos la concurs 10 posturi de muncitor necalificat pentru a lucra în industria confecțiilor.
 • SC Biotur Exim SRL Alexandria angajează un medic veterinar , iar SC Europrotect Security 6 agenți de securitate.
 • SC Prometeu Impex SRL Alexandria pune la dispoziția celor aflați în căutarea unui loc de muncă 5 posturi de confecționer-ansambalor confecții textile.
 • SC Europrotect SRL Alexandria angajează un număr de 6 agenți de securitate.
 • SC Farina Company SA Alexandria a anunțat că are disponibil un post de electrician întreținere și reparații.
 • În același timp, SC Norman România SRL angajează 10 persoane care doresc să lucreze în meseria de confecționer-ansamblor confecții textile.
 • SC Minco SRL Roșiorii de Vede are disponibile 5 posturi de muncitor necalificat , pentru a lucra în industria confecțiilor.
 • SC Koyo Romania SA Alexandria are nevoie de un muncitor calificat în meseria de operator mașini unelte.
 • SC Silograins Project SRL Alexandria angajează 2 lăcătuși mecanici, iar SC N&G OIL SRL Alexandria un lucrător comercial.
 • Și SC Valahia SRL Alexandria angajează un agent de pază și securitate.
 • SC Islaz SA Alexandria are disponibil un post de operator tăiere metale, iar SC Polycris SRL Alexandria un post de mecanic auto.
 • SC Cream Land SRL Alexandria are disponibile la această dată un număr de 9 locuri de muncă. Astfel, compania pune la dispoziția celor intersați 2 posturi de electromecanic mașini și echipamente electrice, un post de electrician întreținere și reparații, un post de instalator rețele termice și sanitare, un post de tehnician laborant analize produse alimentare, un post de inginer industria alimentară, un post de director vânzări, un post de preparator produse lactate și un post de stivuitorist.

Teleormănenii interesați de respectivele locuri de muncă se pot adresa deîndată la serviciile de personal ale acestor companii, unde vor putea face dovada că sunt dornici de muncă și, desigur dispun de competențele profesionale specifice fiecărui post .

George ZAVERA