Accident rutier, la Roşiorii de Vede

O femeie de 41 de ani s-a ales cu traumatisme la nivelul membrelor, în urma unui accident rutier petrecut luni, 14 mai 2018, în jurul orelor 19:00, în Roşiorii de Vede, pe strada I.L. Caragiale. În accidentul de circulaţie au fost implicate două autoturisme. În urma nefericitului eveniment a avut de suferit o femeie de 41 de ani, conştientă, cooperantă, cu traumatisme la nivelul membrelor. Aceasta a primit primul ajutor de la paramedicii SMURD prezenţi la faţa locului, după care a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

La locul evenimentului au ajuns, rapid, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Roşiorii de Vede, cu o autospecială de descarcerare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU „A.D. Ghica” Teleorman, mr. Gelu Dragomir, concomitent cu acţiunile desfăşurate pe linie de asistenţă medicală, salvatorii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a unui eventual incendiu, au decuplat bornele de la baterie, s-au asigurat că nu sunt scurgeri de carburant şi au sablat carosabilul de resturile autoturismului.

Cazul a fost preluat de Poliţie pentru cercetări.

M. MEILĂ