În zilele de 26-29 iulie, alţi 200 teleormăneni pleacă în staţiunile baneoclimaterice

Casa Judeţeană de Pensii Teleorman a publicat lista cu pensionarii şi alte persoane asigurate în sistemul public de pensii cărora le-au fost repartizate bilete de tratament în cadrul seriei 11/2018. Astfel, în intervalul 26-29 iulie, 199 de pensionari şi alte persoane asigurate în sistemul public de pensii din judeţul nostru vor pleca în staţiunile balneoclimaterice de pe întreg cuprinsul ţării, pentru a-şi trata bolile de care suferă.

Repartizarea biletelor de tratament, automată, s-a făcut în funcţie de solicitările pensionarilor, în baza recomandărilor medicale primite de la medicii specialişti.

Cazarea pensionarilor în staţiunile balneoclimaterice va avea loc în hoteluri şi vile de două şi trei stele. Sunt bilete de tratament în toate staţiunile balneoclimaterice de pe cuprinsul ţării, respectiv la Amara, Herculane, Pucioasa, Covasna, Olăneşti, Călimăneşti, Căciulata, Mangalia, Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Saturn, Techirghiol, Slănic Prahova, Vatra Dornei, Tuşnad, Buziaş, Felix, Bala, Vălenii de Munte, Voineasa.

Conform conducerii Casei Judeţene de Pensii Teleorman redistribuirea biletelor nevalorificate va avea loc în data de 24 iulie 2018.

La începutul lunii iulie 2018, în cadrul seriei a10-a din acest an, prin Casa Judeţeană de Pensii Teleorman, au plecat la tratament 228 de pensionari şi alte persoane asigurate în sistemul public de pensii.

George ZAVERA