Accident pe E70! Două TIR-uri s-au ciocnit frontal

Grav accident rutier produs pe Drumul European 70, în localitatea Drăgăneşti- Vlaşca. Două TIR-uri s-a cionit frontal. Unul dintre şoferi a rămas încarcerat. Circulaţia rutieră s-a desfăşoarat îngreunat, pe un fir alternativ.

Din cauza vitezei, şoferul unuia dintre tir-uri nu a mai putut stăpânii „mastodontul” şi, într-o curbă, a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Teodora Dragole, acesta a intrat în coliziune frontală cu un alt TIR care circula pe sens opus.

„Autotrenul cu care a intrat în coliziune era înmatriculat în Bulgaria şi era condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani din Bulgaria. În urma impactului, conducătorul auto care se face vinovat de producerea accidentului a rămas încarcerat. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Teodora Dragole.

Persoana rănită a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale cabinei tirului şi transportată la Spitalul de Urgenţă din Alexandria. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

C.D.