Anexă gospodărească, în flăcări, la Brătășani

Pompierii militari au fost solicitați joi, 21 martie 2019, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Brătășani, comuna Trivalea Moșteni, potrivit unui comunicat de presă al ISU ”A.D. Ghica” Teleorman. Primii care au acționat la fața locului au fost membrii SVSU Olteni, care s-au deplasat rapid la locul incidentului cu o autospecială de stingere. Pentru stingerea flăcărilor, la locul evenimentului s-au deplasat și pompierii din cadrul Detașamentului Alexandria cu 2 ASAS și militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede cu o autospecială de stins cu apă și spumă și un SMURD.

Salvatorii au reușit să salveze casa de locuit și alte anexe gospodărești, valoarea acestora fiind apreciată la aproximativ 50000 de lei. Valoarea bunurilor distruse de flăcări, constând în anexa gospodărească la care a izbucnit incendiul și o tonă de trifoi, a fost apreciată la 5000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate pentru stabilirea cauzei de izbucnire a incendiului s-a stabilit că focul s-a declanșat din cauza unui scurtcircuit electric.

La acest eveniment nu s-au înregistrat victime.

M. MEILĂ