Aproape de moțiune

Săptămâna viitoare Partidul Național Liberal va depune o moțiune de cenzură la adresa Guvernului condus de social-democrata Viorica Vasilica Dăncilă, afirmă președintele Organizației județene Teleorman a PNL-ului, senatorul Eugen Pârvulescu. Senatorul Eugen Pârvulescu afirmă că moțiunea de cenzură va trece, iar Viorica Dăncilă trebuie să plece acasă, fiindcă și așa are suficiente probleme în partid, și mai nou și în Guvern.

Președintele Organizației județene Teleorman a Partidului Național Liberal, Eugen Pârvulescu mai susține că moțiunea de cenzură are foarte mari șanse, fiindcă și colegii din opoziție, Uniunea Salvați România, PLUS, Partidul Mișcarea Populară vor vota pentru moțiunea de cenzură și căderea Guvernului Dăncilă; mai mult decât atât, chiar și membrii Partidului România Unită vor vota pentru moțiunea de cenzură, chiar dacă nu au semnat pentru ea, a declarat Victor Ponta. Drept pentru care senatorul liberal Eugen Pârvulescu este foarte încrezător în respectiva moțiune de cenzură.

Chiar și primul ministru Viorica Dăncilă a declarat că în cazul în care moțiunea de cenzură va trece, dânsa și Guvernul pe care îl conduce vor părăsi de îndată Palatul Victoria. Până una alta Vorica Dăncilă are probleme cu congresul Partidului Social Democrat, pe care doamna prim ministru îl vrea de îndată, să nu mai aibă timp baronii locali să se mobilizeze și să facă ”bisericuțe” pentru alegerea viitorului președinte PSD. Tot la congresul PSD Viorica Vasilica Dăncilă speră ca social-democrații să se hotărăscă asupra propriului candidat la alegerile prezidențiale de la iarnă.

Întrebat ce va face în vacanța parlamentară, senatorul liberal Eugen Pârvulescu a declarat că va fi în teritoriu, în toate organizațiile locale teleormănene unde se va strădui să facă pregătirile pentru alegerile prezidențiale. Cine vor fi contracandidații lui Klaus Werner Iohannis pentru încă un mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni, Eugen Pârvulescu a raspuns că urmează a se vedea și prezenta, dar președinte mai bun ca Klaus Werner Iohannis românii nu vor găsi, drept pentru care acesta va fi revotat pentru Palatul Cotroceni.

Întrebat și despre Liviu Nicolae Dragnea în închisoare, senatorul liberal Eugen Pârvulescu a declarat că se abține de la comentarii, sugerând că acesta trebuie să-și poarte crucea și să doarmă așa cum și-a așternut.

Ioan DUMITRESCU