Florică Mara: ”Voi candida pentru Parlament!”

Prim-vicepreședintele Organizației județene Teleorman al Partidului Național Liberal, Florică Mara, apreciază că o Ordonanță de Urgență a Guvernului privind rejudecarea unor hotărâri ale justiției, hotărâri definitive și irevocabile, readuce starea de normalitate, dând dreptul unor condamnați să fie repuși în drepturi, după rejudecare. ”Un lucru care nu s-a făcut corect trebuie rejudecat. Plus că există prezumția de nevinovăție. Fiecare lucru trebuie să se facă corect. Ca președinte de partid este normal să îți îndemni oamenii să meargă la votare și să le spui să te voteze pe tine. Deci…Dacă au greșeli în spate, fiecare trebuie să plătească. Dar și eu, ca prim vicepreședinte de partid, mi-am îndemnat oamenii să vină să ne voteze. Pentru asta trebuia să fiu condamnat???”

Întorcând-o ca la Ploiești, ca fostul său președinte, Gabriel Oprea, de la Uniunea Națională pentru Progresul României, prim-vicepreședintele Organizației județene PNL Teleorman, Florică Mara, susține: ”Curtea de Conturi, Curtea Constitutională, toate sunt politizate. Și atunci…”

Despre buget, Florică Mara susține: ”Să ne maturizăm cu toții, să lăsăm lupta asta sterilă, să gândim toți pentru România”.

Referindu-se la alegerile europarlamentare din această primăvară, Florică Mara speră într-un scor cât mai mare. Iar la alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului, Florică Mara este convins că actualul președinte, Klaus Werner Iohannis va fi reales. Mara aduce însă critici și la adresa fostului premier apolitic, DacianCioloș: ”El a greșit și noi am plătit. Astăzi, când îl văd în partidul ăsta de trei agarici, de trei deputați, maimuță, va fi o mare problemă. Vor rupe maximum 10 % din voturi de la PNL.” În ceeace o privește pe actualul premier, Viorica Dăncilă, liberalul Florică Mara declară că: ”Am tot respectul pentru dânsa! Tot respectul.”

Vorbind despre Laura Codruța Kovesi, fost procuror general al României, Florică Mara afirmă că aceasta a făcut multe lucruri bune dar și multe lucruri rele. Acum, ca posibil procuror la Uniunea Europeană, Florică Mara speră ca aceasta să nu încerce să se răzbune. ”De când a fost înființată, ca PNA, instituția asta s-a ocupat doar de jocuri murdare. Sper că acum, pentru România și pentru ea (Kovesi) să fie un câștig”.

Florică Mara face și anunțul care s-ar putea pe unii să îi sperie. Peste un an și jumătate, Florică Mara anunță astăzi: ”Voi candida pentru Parlament. Voi candida din partea unui partid, dacă nu, chiar și ca independent. Fiindcă am multe de făcut pentru Teleormanul ăsta!”. Deci, Florică Mara, prim-vicepreședintele Organizației județene Teleorman al PNL-ului va candida în 2020 la alegerile parlamentare.

Ioan DUMITRESCU