Grav accident rutier! 15 persoane au fost implicate, una a murit

Un grav accident rutier s-a petrecut ieri dimineață pe Drumul European 70, în localitatea Bujoreni. Un autoturism s-a ciocnit frontal de un microbuz. În urma accidentului o persoană a murit, iar alte 9 au ajuns la spital.

Este cel mai grav accident rutier din acest an petrecut pe drumurile din județul Teleorman. 15 persoane au fost implicate.

Nenorocirea s-a petrecut pe raza comunei Bujoreni. Din cauza neatenției, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens acolo unde s-a izbit frontal de un autobuz. În momentul impactului în autobuz se aflau 12 persoane.

În urma coliziunii, o persoană a murit, este vorba chiar despre șoferul autoturismului, 6 persoane din microbuz au fost transportate la Spitalul Județean Alexandria, iar alte 3, cu legiuni mai grave, la spitalele din București (una dintre victime fiind luată elicopterul).

Din cauza numărului mare de victime, autoritățile au luat decizia de a activa Planul roșu de intervenție. Așa se face că la fața locului și-au făcut apariția 5 ambulanțe, 4 SMURD-uri, o autoutilitară de transport victime multimple și un elicopter SMURD cu medic. Medicul de pe elicopter a coordonat operațiunile medicale șia asigurat triajul persoanelor rănite.

Cazul a fost preluat de polițiștii teleormăneni. Aceștia au deschis un dosar penal pentru omor din culpă.

Claudiu D.