Locuință în flăcări, la Socetu

Un incendiu a izbucnit luni, 18 martie 2019, la o locuință din localitatea Socetu, cauza probabilă a producerii incendiului fiind un scurtcircuit la instalația electrică a unui frigider, potrivit unui comunicat de presă al ISU ”A.D. Ghica” Teleorman. Evenimentul a fost anunțat pe numărul unic de urgență 112, pentru lichidarea focului intervenind pompieri militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede, cu două autospeciale de stins cu apă și spumă.

Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că focul se manifesta generalizat, atât în interiorul locuinței, cât și la nivelul acoperișului pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

Pompierii au scos din flăcări și trei butelii, reușind să elimine, astfel, riscul producerii unei explozii și rănirii persoanelor din apropiere.

Flăcările au distrus acoperișul casei de locuit, realizat din astereală din lemn, învelită cu azbociment, pe o suprafață de cca. 80 mp, bucutăria cu mobilierul și elementele de tâmplărie aferente, două holuri, două frigidere, un aragaz, o mașină de spălat, un televizor, o butelie și o anexă pe o suprafață de cca. 60 mp.

Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 15000 de lei, iar cea a bunurilor salvate, la peste 20000 de lei.

M. MEILĂ