Neatenția face victime! Două autoturisme s-au ciocnit

Două autoturisme s-au ciocnit. Totul s-a produs din cauza neatenției. Unul dintre șoferi n-a observat că autoturismul din spatele său se afla în depășire și a virat la stânga, intrând în coliziune.

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 51, în localitatea Poroschia.

”Un tânăr în vârstă de 26 de ani din comuna Brânceni, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Poroschia, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers către stânga, intrând în coliziune cu un autoturism angajat în depășirea sa, condus de către o tânără în vârstă de 19 ani, domiciliată în comuna Izvoarele, județul Teleorman.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto, aceasta fiind condusă la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, spun polițiștii din Teleorman.

Femeia a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Spititalul Județean Alexandria pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Bărbatul, după acordarea primului ajutor, a refuzat transportarea la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Claudiu DUMITRACHE