Posibilitate de angajare! Bursa locurilor de muncă

Telormănenii aflați în căutarea unui loc de muncă au șansa să se angajeze. În data de 12 aprilie 2019, va fi organizată la nivel naţional “Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, al cărei obiectiv principal îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă , prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți.

În data de 18 octombrie a.c. va avea loc “Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi” dedicată tinerilor absolvenţi, având drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici.

La nivelul fiecărui județ, în funcție de evoluţia pieţei muncii locale, de condițiile locale și de solicitările agenților econmici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate.

În cadrul evenimentelor, specialiştii AJOFM Teleorman vor oferi informaţii agenţilor economici şi şomerilor cu privire la subvenţii şi facilităţi.

Vor fi înmanate materiale publicitare, chestionare de satisfacţie pentru solicitanţii de locuri de muncă;vor fi informaţi şi îndrumaţi către standurile special amenajate, unde vor fi oferite servicii specializate : informare şi consiliere cu privire la tehnicile de căutare a unui loc de muncă, despre modul de realizare a unui CV sau despre cum se redactează o scrisoare de intenţie, formare profesională, completarea veniturilor salariale, munca în străinătate.

Agenții economici care doresc să participe la bursa, pot depune ofertele cu locuri de muncă până pe data de 10 aprilie.

C.D.