Posturi în sistemul bugetar, bine plătite, la dispoziţia teleormănenilor !

În această perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman au pus la dispoziţia celor interesaţi o serie de posturi vacante, locuri de muncă ce urmează să fie ocupate prin concurs.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Teleorman a scos la concurs două posturi vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul Control Oficial Sănătate şi Bunăstare Animală şi 1 post de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Nutriţia Animalelor şi Produse Medicinale Veterinare din cadrul Serviciului Control Oficial Sănătate şi Bunăstare Animală. Concursul va avea loc în data de 28 martie – proba scrisă şi 2 aprilie 2019 – proba interviu.

Curtea de Apel Bucureşti organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Tribunalului Teleorman. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Curţii de Apel Bucureşti, Splaiul Independenţei nr. 5, sectorul 4, şi la telefon 021.319.82.45.

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a trei funcţii contractuale vacante de execuţie, pe perioadă nedeterminată. E vorba de un post de referent, treapta IA şi un post de referent trepta I la Biroul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Alexandria, şi un post de tehnician cadastru în cadrul Serviciului Cadastru – Biroul Fond Funciar.

Primăria Oraşului Videle organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal, din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor.

Primăria comunei Mereni angajează inspector grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Financiar Contabil.

Primăria comunei Olteni a scos la concurs un post de referent grad profesional asistent.

Primăria comunei Purani pune la dispoziţia celor interesaţi posibilitatea de a se înscrie la concurs în vederea ocupării unui post de referent în cadrul Compartimentului Agricol.

George ZAVERA