Promoție pentru filmul Maleficent: Suverana Răului 3D la Happy Cinema

Maleficent ne poartă din nou într-o lume de legendă la Happy Cinema din 17 octombrie.  Publicul poate beneficia de un tarif special pentru acest film. Joi la avanpremieră biletul este 12 lei, iar în weekend, pe 18, 19, 20 octombrie biletul la Maleficent este doar 10 lei.

Filmul prezintă aventura fantastică care are loc la câțiva ani după acțiunea din prima parte “Maleficent”, în care publicul a aflat detalii despre evenimentele care au dus la împietrirea inimii uneia dintre cele mai cunoscute răufăcătoare din universul Disney și care au determinat-o s-o blesteme pe mica Prințesă Aurora.

“Maleficent: Suverana Răului” continuă să exploreze relația complexă dintre zâna cu coarne, Maleficent și viitoarea regină Aurora, pe măsură ce ele formează noi alianțe și se confruntă cu noi adversari în încercarea de a proteja tărâmul Moors și creaturile magice care trăiesc în el.

Staruri: Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer, Elle Fanning, Sam Riley, Ed Skrein, Juno Temple, Harris Dickinson, Chiwetel Ejiofor

Bilete și program aici: https://www.happycinema.ro/

Trailer: https://youtu.be/RuI3bH8KegE