Un bărbat băut și violent a fost arestat pentru 24 de ore

Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost arestat pentru 24 de ore. Acesta profera injurii și amenințări cu acte de violență, tulburând ordinea și liniștea publică.

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Alexandria au fost sesizați prin 112 de către un bărbat în vârstă de 49 ani, administrator al unei societăți comerciale cu punctul de lucru în municipiul Alexandria, despre faptul că un bărbat aflat în incinta societății îl amenință cu acte de violență și tulbură ordinea și liniștea publică.

Polițiștii au depistat în curtea societății un bărbat în vârstă de 41 de ani din municipiul Alexandria, aflat în stare de ebrietate care profera injurii și amenințări cu acte de violență, tulburând ordinea și liniștea publică.

Întrucât era recalcitrant, acesta a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul poliției.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv. Pe numele bărbatului fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “amenințare” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, cercetările fiind continuate sub îndrumarea Parchetului.

Claudiu DUMITRACHE