Victorios în competiții sportive amicale

Zilele trecute, aflându-se în vacanță cu părinții în Antalya, Turcia,Teodor Tănase, de la Asociația „Dai o șansă” Alexandria, a participat la competițiile sportive organizate de hotelul unde erau cazați, împreună cu peste 300 de sportivi din toate colțurile lumii.

Competițiile sportive au fost diverse: darts, volei, tenis de câmp, tenis de masă, polo, probe de echilibru pe placă, înot, gimnastică aerobică, jocuri aplicative pe plajă și în apă .

Întrecerile sportive amicale, organizate de hotel, s-au desfășurat după un regulament, iar câștigătorii au fost recompensați cu medalii.

Teodor a participat zilnic la antrenamente și la competiții sportive de darts, gimnastică aerobică, polo, echilibru pe placă, jocuri aplicative pe plajă și în apă .

Participând la astfel de întreceri, îți dorești victoria, îți învingi boala, frica, timiditatea, singurătatea și, perseverând, poți să câștigi.

Teodor Tănase a reușit să se impună și să obțină un punctaj bun la darts și polo și să obțină 5 medalii de aur, datorită ambiției și încrederii în forțele proprii.

Sportul trebuie să facă parte din viața fiecărui om, deoarece ajută la combaterea obezității, sedentarismului, depresiei și stresului, întărind rezistenta organismului și autocontrolul și conferind o atitudine pozitivă.

Cornelia RĂDULESCU