Weekend aglomerat la SAJ Teleorman

Sute de solicitări la pacienți cu diferite afecțiuni a avut personalul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Teleorman în weekendul trecut. Printre cei care au avut nevoie de asistență medicală acordată de personalul medical de pe ambulanțele teleormănene s-au numărat copii bolnavi, persoane care au suferit accidente vasculare cerebrale, cetățeni care au încercat să-și ia viața și victime ale accidentelor de circulaţie. La trei accidente rutiere au ajuns ambulanțele din cadrul SAJ Teleorman, victimele fiind preluate cu: traumatism facial, traumatism cranian, traumatism coloana cervicala. Persoanele rănite în urma accidentelor de circulație petrecute pe raza județului Teleorman, au vârste între de 31 ani (două victime) și 48 de ani. Evenimentele rutiere s-au petrecut pe raza localităților: Alexandria, Poroschia și Zimnicea.

Doi teleormăneni au încercat să-și ia viața, în weekend, iar o femeie în vârstă de 76 de ani, din Olteni, a fost găsită moartă.

Cele 509 de solicitări la SAJ Teleorman au fost făcute în următoarele situații: transfer interclinic+externări+CT-147; dureri abdominale sau de spate-65; cefalee-40; tuse, probleme respiratorii minore-30; persoane inconștiente-27; accidente diverse-25; sângerare-21; AVC-19; dureri toracice-18; conflicte și agresiuni fizice-17; copii bolnavi-16; psihiatrie-14; febră-13; diabet zaharat-11; obstetrică-ginecologie-9; leșin (sincopă)-8; intoxicații-6; incidente provocate de animale/insecte-6; căzut în stradă-5; victime din accidente rutiere-3; boli nediagnosticate-2; alergii-2; convulsii-2; tentative de suicid-2; afecțiuni ale ochiului-1:

M. MEILĂ